Протеїни пшениці
Гідролізовані протеїни пшениці являють собою білки, які за складом співпадають з білками волосся і шкіри людини. Так, в гідролізат входить безліч амінокислот, включаючи гліцин, аланін, пролін і глутамін. Завдяки їм протеїни пшениці мають зволожуючі і пом’якшуючі властивості. Вони утворюють на поверхні шкіри та волосся тонку плівку, яка не тільки живить епідерміс, але і вирівнює мікрорельєф. Протеїни пшениці відновлюють водний баланс шкіри і волосся запобігають зневодненню. Це робить їх незамінним компонентом у догляді за сухою, огрубілою шкірою.
Протеїни пшениці утворюють на поверхні волосся невагому плівку, яка живить його зсередини і запобігає пересушуванню. Протеїни не дають лущитися і шкірі голови. Вони регулюють її водний баланс і активізують ріст волосяних цибулин, тому застосовуються для комплексного лікування випадіння волосся.
Протеїни повертають волоссю блиск і гнучкість, запобігають ламкості та потовщують їх структуру. Власниці неслухняних кучерів точно помітять ефект від застосування супер компонента, адже протеїни згладжують поверхню волосся і знижують його електростатичність. Гідролізовані протеїни ефективно впливають на пошкоджене волосся, забезпечуючи проникнення білків в структуру волосся та направлену дію на них зсередини.
Засоби АЛЛОТОН® на основі протеїнів пшениці